XX. Debreceni Belgyógyászati Napok, 2023. május 22-25.

2023, május 22 - 08:45 - 2023, május 25 - 15:30
belgyógyászati kötelező szinten tartó, szakvizsga-előkészítő és szakorvos továbbképző tanfolyam

Az új kutatási módszerek lehetővé teszik azt, hogy az ismeretanyag rövid idő alatt sokkal nagyobb mértékben bővüljön. Ez teszi szükségessé azt, hogy a mindennapi orvoslásban résztvevő kollégák ahhoz, hogy a betegeik számára a legmegfelelőbb ellátást tudják nyújtani állandóan bővítsék ismeretüket. A XX. Debreceni Belgyógyászati Napok ezen igénynek igyekszik eleget tenni. Az egyes témák összeállításánál az adott témák hazai és nemzetközi téren elismert képviselőit kértük fel az előadások megtartására.

A 2023. május 22-25. közötti 4 napos tanfolyam kötelező szintentartó továbbképzésként került akkreditálásra belgyógyászat szakmából. Akkreditációs pontértéke: 50 pont. A 13 szekció közel 70 előadásában foglalják össze az adott témák legújabb ismereteit.

A szakorvosjelöltek részére, belgyógyászat szakvizsgára felkészítő kötelező továbbképzésnek minősül.

A PhD hallgatók részére 1 kreditpont számolható el. Ehhez szükséges, hogy a résztvevők folyamatosan vegyenek részt a tanfolyamon és minden nap oldják meg a tesztkérdéseket. A folyamatos részvétel kötelező. Ennek érdekében minden nap délután tesztírással fejezzük be a napot. Az ország bármelyik intézményéből szeretettel és tisztelettel várjuk a Kollégákat.

Helyszín: Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar, In Vitro Diagnosztikai Intézet (IVDI) Tanterme (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.)

A program és bővebb információ az alábbi linken érhető el:

DBN program 2023